.....

Vad fan ska jag göra? Hatar att känna så här. Vill inte mer... Vill inte vara deppig på grund av dig. Jag tycker om dig och det skrämmer mig. Jag vet inte var du står. Du hör aldrig av dig, det är alltid jag som hör av mig först.

Hur ska jag klara av att hålla hoppets låga vid liv, om du tar mitt syre?

faaaan

Jag vill inte bråka hela tiden, är så less på det nu. Vill inte vara osams med dig. Saknar hur vi hade det förut innan allt blev så fel...

Jag vet att jag beter mig fel och barnsligt ibland, men du måste fatta att vissa saker du gör sårar mig. Jag kan inte hela tiden planera min fritid efter dig. Jag vill kunna hitta på saker själv utan att du försöker skuldkänsla mig in i ngt. Jag kan inte bli som du. Jag är inte lika stark som dig och jag väljer andra saker. Jag kan inte leva upp till den du vill att jag ska vara. Jag kan inte göra de val du vill att jag ska göra, för då är det inte jag längre.

Det känns som om jag aldrig duger oavsett vad jag gör...

Jag vill bara att vi ska sluta bråka.....

Kallt

Sitter i sängen med duntäcke över mig. Ändå fryser jag. Fryser inombords. Vill åka in till stan, vill vara social. Men orkar inte, vad fan ska jag göra?

:(

Svarar du inte snart ger jag upp på dig, tror jag. Tänker INTE sitta och vänta på att du ska höra av dig.

Hehe imorron:D

Imorron har jag temadag med skolan... Ska vara på isen en hel dag med Linn. Vi har en tendens att bli GANSKA våldsamma. Kommer nog komma hem med ett antal blåmärken imorron^^

RSS 2.0